رای ثبت شده (ثبت رای)
عنوان انگلیسی : Lactic acid
دسته بندی : خوراکی و دارویی
کد محصول : 79
اسید لاکتیک یک اسید آلی است که به دو صورت جامد و مایع موجود میباشد و در صنایع غذایی در محصولاتی مانند ماست، کفیر، برخی نوشیدنیها به عنوان نگهدارنده و افزودنی به کار میرود همچنین در صنایع دیگری همچون نساجی، داروسازی، تولید پلاستیک و ... مورد استفاده قرار میگیرد. شما می توانید جهت خرید استون با کیفیت و قیمت مناسب با شیمیایی نمونه در تماس باشید.
تلفن تماس:
۰۲۱-۲۶۳۰۵۵۷۸
۰۹۱۲۳۲۰۵۱۶۳
اسید لاکتیک یک اسید آلی با فرمول مولکولی CH3CH (OH) COOH میباشد که در حالت جامد سفید رنگ است و با آب قابل اختلاط است. در حالت محلول، یک محلول بی رنگ تشکیل می دهد. این ماده هم به صورت طبیعی وجود دارد و هم به به صورت مصنوعی سنتز میشود. لاکتیک اسید به دلیل وجود یک گروه هیدروکسیل مجاور گروه کربوکسیل، یک اسید آلفا هیدروکسی (AHA) است. به عنوان واسطه مصنوعی در بسیاری از صنایع سنتز آلی و صنایع مختلف بیوشیمیایی مورد استفاده قرار می گیرد. باز مزدوج آن لاکتات نامیده می شود.
این ماده در محلول میتواند یونیزه شود و یون لاکتات تولید کند. خاصیت اسیدی اسید لاکتیک ۱۰ برابر استیک اسید است که این اسیدیته بالاتر نتیجه پیوند هیدروژن درون مولکولی بین α-هیدروکسیل و گروه کربوکسیلات است.
اسید لاکتیک ماده زائدی است که در طی تنفس بی هوازی و در اثر فعالیت شدید بدنی نیز در ماهیچه ها تولید می شود. سلول ها انرژی مورد نیاز خود را از واکنش های شیمیایی گلوکز به دست می آورند. به طور مثال زمانی که سریع می دوید یک واکنش شیمیایی به نام تنفس بی هوازی وجود دارد، این واکنش انرژی را از گلوکز به سلولهای شما بدون اکسیژن منتقل می کند، که میتواند منجر به تجمع اسید لاکتیک در عضلات شود و باعث گرفتگی عضله شود.
اسید لاکتیک بصورت صنعتی با تخمیر باکتریایی کربوهیدراتها یا با سنتز شیمیایی استالدهید تولید می شود.
به عنوان ماده اولیه برای تولید صنعتی اسید لاکتیک، تقریباً از هر منبع کربوهیدرات حاوی قندهای C5 و C6 می توان استفاده کرد. ساکارز خالص، گلوکز حاصل از نشاسته، شکر خام و آب چغندر اغلب استفاده می شود.
اسید لاکتیک در درجه اول در محصولات شیر ترش، مانند ماست، کفیر و برخی پنیرهای محلی یافت می شود. این ماده همچنین در تولید خمیر ترش استفاده میشود و باعث ایجاد خاصیت اسیدی و بهبود طعم خمیر ترش میشود.
اسید لاکتیک به عنوان ماده افزودنی و نگهدارنده به برخی از خوراکی ها افزوده میشود و میتواند از فاسد شدن موادی مانند کنسروها، خیار شور، زیتون و سایر سبزیجات که در آب نمک قرار دارند، جلوگیری کند.
از اسید لاکتیک در غذاهای فرآوری شده مانند گوشت، مرغ و ماهی برای از بین بردن برخی باکتریها و حفظ طعم و کیفیت استفاده میشود.
از این ماده برای کنترل PH و ایجاد طعمی ملایم در ترکیب نوشیدنی هایی مثل آبمیوه و نوشابه ها استفاده میکنند.
از اسید لاکتیک در برخی از پاک کننده های مایع به عنوان ماده رسوب زدا برای از بین بردن رسوبات آب سخت مانند کربنات کلسیم و لاکتات کلسیم استفاده می شود. به دلیل اسیدیته بالای آن، این رسوبات خیلی سریع از بین می روند، به خصوص در جایی که از آب جوش استفاده می شود، مانند کتری ها.
اسید لاکتیک در صنعت نساجی به عنوان تثبیت کننده استفاده میشود و کمک میکند تا پارچه رنگ را بهتر جذب کند.
جهت دیدن نمونه کارهای بیشتر روی اینجا کلیک کنید.
جهت استعلام قیمت خرید اسید لاکتیک با ما در تماس باشید.
09123205163 مدیر فروش