رای ثبت شده (ثبت رای)
عنوان انگلیسی : Ascorbic acid (Vitamin C)
دسته بندی : خوراکی و دارویی
کد محصول : 10
شیمیایی نمونه، از جمله گروه های بازرگانی و فروش اسکوربیک اسید یا ویتامین C بوده و در حوزه خرید فروش مواد شیمیایی تجربه بالایی دارد. اسکوربیک اسید در صنایع غذایی و همچنین در پزشکی کاربردهای فراوانی دارد. جهت خرید اسید اسکوربیک با کیفیت و قیمت مناسب با ما در تماس باشید.
تلفن تماس:
۰۲۱-۲۶۳۰۵۵۷۸
۰۹۱۲۳۲۰۵۱۶۳
ویتامین C که به اسید اسکوربیک و آسکوربات نیز معروف است ترکیبی آلی با فرمول C۶H۸O۶، ویتامینی است که در مواد غذایی مختلفی یافت می شود و به عنوان یک مکمل غذایی به فروش می رسد. این ماده به صورت کریستال هایی سفید یا زرد رنگ ( در صورت وجود ناخالصی) می باشد که در حالت خشک و جامد در دمای محیط پایدار است ولی زمانی که در آب حل شود به سرعت اکسید می شود. از این ماده برای پیشگیری و درمان بیماری اسکوروی استفاده می شود. کمبود ویتامین C در بدن باعث بروز این بیماری می شود و همچنین عواقبی مانند ضعف عضلات ، درد مفاصل ، خستگی و خونریزی لثه دارد.
ویتامین C یک ماده مغذی اساسی است که در ترمیم بافت ها نقش دارد. این ماده برای عملکرد سیستم ایمنی بدن بسیار مهم است، شواهدی مبنی بر این که استفاده منظم از این مکمل ها ممکن باعث کاهش مدت زمان سرما خوردگی شود وجود دارد اما به نظر نمی رسد که از عفونت جلوگیری کند. این ماده باعث تقویت و استحکام لثهها و دندانها میشود، از پوست بدن در برابر آثار مخرب اشعه ماورابنفش خورشید محافظت میکند و همچنین به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند. ویتامین ث در میوه ها بخصوص مرکبات، سبزیجات و صیفی جات موجود است.
تولید اسکوربیک اسید در مقیاس صنعتی به کمک فرآیند رایش اشتین انجام می شود. مواد اولیه تولید این اسید ذرت یا گندمی است که ابتدا به گلوکز تبدیل می شود و در ادامه به سوربیتول تبدیل شده این ماده در کنار کاتالیز نیکل، اکسید می شود و سپس شسته میشود. در نهایت با کلریدریک اسید واکنش می دهد و اسید آسکوربیک خالص به وجود می آید.
این ماده در صنایع غذایی کاربردهای زیادی از جمله:
اسید اسکوربیک یا ویتامین ث به عنوان نگهدارنده و عامل بازدارنده در برابر تغییر رنگ مواد غذایی استفاده می شود.
بدلیل پایین بودن PH میتواند از رشد میکروب ها جلوگیری کند و باعث کاهش فساد مواد غذایی بشود.
کاربرد در نانوایی: افزودن آسکوربیک اسید باعث می شود مدت ماندگاری نان افزایش پیدا کند.
تولید نوشیدنی ها: مراحلی که طی می شود که نوشیدنی ها تولید شوند باعث از بین رفتن بسیاری از ویتامین های میوه می شود، تولید کنندگان می توانند از اسکوربیک اسید به عنوان یک افزودنی طبیعی استفاده کنند.
نگهداری گوشت: استفاده کردن از اسکوربیک اسید به عنوان نگهدارنده باعث تاخیر روند اکسیداسیون می شود و در نتیجه گوشت تازه به نظر می رسد.
و دیگر مصارف آن:
تصفیه آب: افزودن کلر به آب برای تصفیه از طرفی برای از بین بردن باکتری ها موثر است ولی از طرف دیگر باعث آسیب به زندگی آبزیان می شود.استفاده از اسکوربیک اسید برای کلر زدایی روش شیمیایی موثری می باشد.
رایج ترین و محبوب ترین مصرف ویتامین C از طریق مکمل ها است. این مکمل ها اغلب به شکل پودر یا قرص هستند و برای محافظت از سلول ها و حفظ سلامت پوست و کاهش زمان بهبود سرماخوردگی، آنفولانزا و سایر بیماری های مشابه استفاده می شوند.
این ویتامین به ساخته شدن کلاژن در بدن که قویترین بخش بافت پیوندی در بدن است، کمک میکند.
اسید اسکوربیک میتواند رادیکال های آزاد را از بین ببرد و از این طریق می تواند باعث جلوگیری از سرطان شود.
جهت دیدن نمونه کارهای بیشتر روی اینجا کلیک کنید.
جهت استعلام قیمت با ما در تماس باشید.
09123205163 مدیر فروش