head

آسپارتام


رای ثبت شده (ثبت رای)


عنوان انگلیسی : Aspartame

دسته بندی : خوراکی و دارویی

کد محصول : 91


فرمول شیمیایی : C14H18N2O5

آسپارتام

توضیحات


فروش آسپارتام:

آسپارتام یک شیرین کننده کم کالری است، به عنوان یک افزودنی غذایی در مواد غذایی مانند نوشیدنی ها، دسرها، شیرینی ها، لبنیات و... مورد استفاده قرار می‌گیرد. شما می توانید جهت خرید آسپارتام با کیفیت و قیمت مناسب و اطلاع از قیمت های فروش با شیمیایی نمونه در تماس باشید.

تلفن تماس:

۰۲۱-۲۶۳۰۵۵۷۸

۰۹۱۲۳۲۰۵۱۶۳

آسپارتام چیست؟

آسپارتام یک شیرین کننده مصنوعی قوی و کم کالری است. این پودر سفید و بی بو است که تقریباً 200 برابر شیرین تر از شکر است. آسپارتام با نام های تجاری مانند NutraSweet و Equal فروخته می شود. در بسیاری از غذاها و نوشیدنی ها استفاده می شود زیرا بسیار شیرین تر از شکر است، بنابراین می توان از مقدار بسیار کمتری برای ایجاد همان میزان شیرینی استفاده کرد.

آسپارتام معمولاً به عنوان جایگزین قند در غذاها و نوشیدنی ها و در دستور العمل هایی که نیاز به حرارت زیاد ندارند (زیرا گرما آسپارتام را تجزیه می کند) استفاده می شود. همچنین می توان آن را به عنوان طعم دهنده در برخی داروها یافت.

از نظر شیمیایی، آسپارتام بسیار ساده است - از دو اسید آمینه طبیعی ساخته شده است: آسپارتیک اسید و فنیل آلانین. هنگام مصرف، آسپارتام برای استفاده در سنتز پروتئین و متابولیسم به این اسیدهای آمینه تجزیه می شود. علاوه بر اسید آسپارتیک و فنیل آلانین، هضم آسپارتام همچنین مقدار کمی متانول را تولید می کند، ترکیبی که به طور طبیعی در غذاهایی مانند میوه ها و سبزیجات و آب آنها یافت می شود.

آسپارتام چیست؟

مقدار متانول حاصل از مصرف یک نوشیدنی شیرین شده با آسپارتام تقریباً پنج تا شش برابر کمتر از میزان متانول حاصل از همان حجم آب گوجه فرنگی است.

کاربردهای آسپارتام:

بسیاری از غذاها و نوشیدنی هایی که دارای برچسب "بدون قند" هستند ممکن است حاوی نوعی شیرین کننده مصنوعی باشند.

موارد زیر ممکن است حاوی آسپارتام باشند:

  •  نوشابه رژیمی
  • آب میوه های کم قند
  • آب طعم دار
  • ماست کم چرب
  • شیر کم چرب طعم دار
  • پودینگ های بدون شکر
  • ژلاتین ها
  • بستنی کم چرب
  • برخی از داروهای تجویزی و بدون نسخه از جمله ویتامین های جویدنی

  آسپارتام همچنین در فرآیند کپسوله‌سازی برای بهبود خواص محموله، ایجاد ثبات بیشتر و بهبود طعم، رنگ و بافت و افزایش زمان ذخیره‌سازی استفاده شده است. این تکنیک نه تنها در صنایع غذایی، بلکه در صنایع آرایشی و بهداشتی، صنایع شیمیایی کشاورزی و صنایع دارویی نیز برای کنترل رهاسازی دارو قابل استفاده است.

  آسپارتام ممکن است تحت شرایط دمای بالا یا pH بالا به اسیدهای آمینه تشکیل دهنده خود تجزیه شود. این امر باعث می شود که آسپارتام به عنوان یک شیرین کننده پخت، نامطلوب باشد و در محصولاتی که دارای pH بالا هستند، در معرض تخریب قرار گیرد. پایداری آسپارتام تحت حرارت را می توان با پوشاندن آن در چربی ها یا مالتودکسترین تا حدی بهبود بخشید.

  ثبات زمانی که در آب حل می شود به طور قابل توجهی به pH بستگی دارد. اکثر نوشابه ها دارای pH بین 3 تا 5 هستند که در آن آسپارتام به طور قابل قبولی پایدار است. در محصولاتی که ممکن است به ماندگاری طولانی‌تری نیاز داشته باشند، آسپارتام گاهی اوقات با یک شیرین‌کننده پایدارتر مانند ساخارین مخلوط می‌شود.

کاربردهای آسپارتام

عوارض مصرف آسپارتام:

آسپارتام با بیش از 200 مطالعه که از ایمنی آن حمایت می کند، یکی از جامع ترین مواد مورد مطالعه در تامین غذای انسان است. سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) استفاده از آن را در غذاهای خشک در سال 1981، در نوشابه های گازدار در سال 1983 و به عنوان یک شیرین کننده همه منظوره در سال 1996 تایید کرد. مقامات پیشرو بهداشت جهانی مانند سازمان ایمنی غذای اروپا (EFSA) و سازمان مشترک کمیته تخصصی FAO/WHO در مورد افزودنی‌های غذایی (JECFA) ارزیابی‌های علمی ریسک و ارزیابی ایمنی افزودنی‌های غذایی را انجام می‌دهد و به این نتیجه رسیده است که آسپارتام برای مصارف مورد نظر آن بی‌خطر است.

جهت دیدن نمونه کارهای بیشتر روی اینجا کلیک کنید.
جهت استعلام قیمت آسپارتام با ما در تماس باشید.
09123205163 مدیر فروش

محصولات مرتبط