رای ثبت شده (ثبت رای)
عنوان انگلیسی : monosodium glutamate
دسته بندی : خوراکی و دارویی
کد محصول : 3
مونوسدیم گلوتامات (MSG) یکی از مواد افزودنی غذایی است که به طور گسترده در غذاهای تجاری استفاده می شود. کاربرد آن با گذشت زمان افزایش یافته و در بسیاری از مواد مختلف و غذاهای فرآوری شده موجود در هر بازار یا فروشگاه مواد غذایی وجود دارد. شیمیایی نمونه در حوزه خرید فروش مواد شیمیایی تجربه بالایی دارد و شما می توانید جهت خرید مونوسدیم گلوتامات با کیفیت و قیمت مناسب با ما در تماس باشید.
تلفن تماس:
۰۲۱-۲۶۳۰۵۵۷۸
۰۹۱۲۳۲۰۵۱۶۳
مونوسدیم گلوتامات، همچنین به عنوان سدیم گلوتامات شناخته می شود، این ماده ترکیب سدیم و اسید گلوتامیک است که به عنوان نمک سدیم شناخته می شود. از نظر شیمیایی، مونو سدیم گلوتامات یک پودر کریستالی سفید است که شبیه نمک یا شکر است. MSG به طور طبیعی در برخی از غذاها از جمله گوجه فرنگی و پنیر یافت می شود. MSG در پخت و پز به عنوان تقویت کننده طعم و مزه امامی استفاده می شود که طعم گوشتی و خوشمزه غذا را تشدید می کند. گزارش شده است که MSG خالص تا زمانی که با ماده ای دارای عطر و طعم دلنشین ترکیب نشود، طعم مطبوعی ندارد. این ماده به عنوان تشدید کننده طعم گوشتی در غذا و ایجاد طعم مطبوع در غذاهای صنعتی استفاده می شود؛ به تنهایی هیچ طعم مطلوبی را به وجود نمی آورد و فقط در کنار دیگر ترکیبات باعث ایجاد طعم خوبی می شود هم چنین می تواند بدون تغییر در طعم اصلی، میزان استفاده از سدیم را به میزان 30-40 درصد کاهش دهد.
گلوتامات در MSG از طریق تخمیر نشاسته ساخته شده است اما هیچ تفاوت شیمیایی بین گلوتامات در MSG و گلوتامات در غذاهای طبیعی وجود ندارد. با این حال، اسید گلوتامیک موجود در MSG ممکن است آسان تر جذب بدن شود، زیرا مانند اسید گلوتامیک موجود در بدن درون پروتئین ها به دام نمی افتد.
مونوسدیم گلوتامات طعم امامی [1] دارد و با افزودن به غذاهای خاص، طعم های گوشتی را تشدید می کند. بنابراین ، یکی از کاربردهای اصلی آن در صنایع غذایی است.
MSG به طور معمول در سوپ، رامن (از غذا های ژاپنی) ، چاشنی، سبزیجات، ادویه جات، ترشی جات و غیره یافت می شود.
این ترکیب در چندین محصول غذایی کنسرو و مخلوط ادویه جات استفاده می شود.
MSG یکی از اجزای مهم در تولید ماکارونی فوری است.
MSG اغلب به منظور افزایش طعم و مزه آن به توتون و تنباکو اضافه می شود.
همچنین در درمان کما کبدی کاربرد دارد.
این افزودنی در پخت و پز آسیایی محبوب است و در غذاهای مختلف تولید شده به شکل صنعتی در غرب استفاده می شود.
مونوسدیم گلوتامات بیش از 100 سال پیش توسط یک شیمی دان ژاپنی به نام Kikunae Ikeda کشف شد، که آن را از جلبک دریایی به دست آورد و دریافت که دارای خواص غیر عادی تقویت کننده عطر و طعم است.
سه روش معمول تولید گلوتامات منو سدیم در زیر ذکر شده است:
بیشتر تولید MSG از طریق تخمیر باکتریایی انجام می شود. نمونه های تجاری این ترکیب معمولاً به صورت مونوهیدرات است.
مونوسدیم گلوتامات (MSG) نمک سدیم گلوتامیک اسید است و یک اسید آمینه غیر ضروری است. جالب اینجاست که اسید گلوتامیک فاقد طعم دهنده امامی است، اما MSG موجود در غذا باعث تحریک گیرنده های گلوتامات در پرزهای چشایی زبان می شود. آنها سیگنال ها را تحریک می کنند، طعم مشخصه را به مناطق متمایز مغز منتقل می کنند.
از دهه های گذشته MSG به عنوان افزودنی غذایی استفاده می شود. طی سالهای گذشته، FDA گزارش هایی حاکی از عوارض مضر مواد غذایی حاوی MSG دریافت کرده است. این واکنش ها - معروف به مجموعه علائم MSG - شامل موارد زیر است:
با این حال، محققان هیچ مدرک قطعی در رابطه بین MSG و این علائم پیدا نکرده اند. محققان اذعان می کنند که درصد کمی از افراد ممکن است واکنش کوتاه مدت نسبت به MSG داشته باشند. علائم معمولاً خفیف هستند و نیازی به درمان ندارند. تنها راه جلوگیری از این عوارض پرهیز از مواد غذایی حاوی مونوسدیم گلوتامات یا MSG است.
جهت دیدن نمونه کارهای بیشتر روی اینجا کلیک کنید.
جهت استعلام قیمت مونوسدیم گلوتامات با ما در تماس باشید.
09123205163 مدیر فروش
۱) اومامی واژهای ژاپنی است (うま味) که میتوان آن را به «طعم خوش لذت بخش» ترجمه کرد.